Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Yeni Başkan Mirza'ya tebrik ziyareti

Yeni Başkan Mirza

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bandırma Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, Yeni Başkan Dursun Mirzaya tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Bandırma Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ve her iki kur

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bandırma Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, Yeni Başkan Dursun Mirza`ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Bandırma Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ve her iki kurum yetkilileri yer aldı.  
Kurum Müdür ve yetkilileri Yeni Başkan Dursun Mirza`ya Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilerken yeni dönem ile ilgili görüşler dile getirildi. 
MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN TEBRİK ZİYARETİ
Bandırma`nın 5 yıllık yerel yöneticilerinin belirlendiği 30 Mart Yerel seçimlerinde Yeni Başkan Dursun Mirza`yla yarış içinde olan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Hadi Selimoğlu,  Başkan seçilen Dursun Mirza`ya centilmenlik örneği göstererek tebrik ziyaretinde bulundu.  
Ziyarette MHP Bandırma İlçe Başkanı Kerim Karani Erkul ve Yeni Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Yörükoğlu, Harun Algöl ve Erol Çakır ile birlikte CHP`li Belediye Meclis Üyeleri Selim Panç, Tolga Tosun, Ozan Tüm ve Erhan Elmastaş`ta hazır bulundu. 
Ziyarette ilk olarak söz alan MHP İlçe Başkanı Erkul, 30 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Dursun Mirza`yı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi.  MHP İlçe Örgütünün ve Yeni Belediye Meclis Üyelerini Ziyaretinden çok memnun olduğunu ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan yeni Başkan Mirza, yeni dönemde parti ayrımı yapmadan tüm meclis üyelerinin fikir ve düşünceleriyle Bandırmamıza hizmet edeceklerini söyledi. 
BAŞKAN MİRZA`DAN AKSAKAL ZİYARETİ
Bandırma`nın yeni Belediye Başkanı seçilen Dursun Mirza, Bandırma`ya bağlanan Aksakal`a ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.  
Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte Belde vasfı ortadan kalkan ve Bandırma`nın Mahallesi konumuna gelen Aksakal`da araçlar ve iş makinelerinin tespiti ve ayrıca Bandırma Belediyesine bağlanan eski Aksakal Belediyesi Personelleri ile ilgili yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Belediyesi ilgili Daire Müdürleri de yer aldı. 
Ziyarette ayrıca CHP Belediye Meclis Üyeleri Erhan Elmastaş ve Aksakal Temsilci İsmail Erhan Atik`te yer aldı. 
Yapılan incelemelerde kapanan Aksakal Belediyesi`nden Bandırma Belediyesi`ne bağlanan mevcut taşınmazların, araçların, iş makinelerinin ve personelin durumları hakkında bilgi alınarak yeni dönemde yapılacak hizmetler nasıl devam edeceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Yeni Başkan Mirza, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
Aksakal`da yaşayan yurttaşlarımız sıkıntı çekmeyecek.
"Bugün Bandırmamıza bağlanan ve belde özelliğini kaybeden Aksakal Mahallemizdeyiz. Büyüşehir Yasası gereği Bandırmamıza bağlanan bu beldemizde hizmetlerin kesintiye uğramadan yürümesi sağlamak amacıyla buraya geldik. Bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin aksamadan devam etmesini ve Aksakal`da yaşayan yurttaşlarımız sıkıntı çekmemesini istiyoruz. O nedenle ilgili daire müdürü arkadaşlarımız, buradaki işçi ve memur arkadaşlarımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla pek çok konuyu tartıştık, konuştuk. Eksikleri ve bu eksiklikleri nasıl giderileceğini tartıştık. Bundan sonra yapılması gereken işleri not aldık."
Yeni Büyükşehir Yasasından doğan sıkıntılar zaman içerisinde zaman içerisinde ortadan kalkacaktır.
Aksakal`da ve bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bandırma Belediyesi olarak bütün imkânlarımızla buraya yapılacak hizmetlerin aksamadan gerçekleşmesi adına tüm önlemleri aldık. Bugün tespit ettiğimiz konuları da çözmek üzere ilerleyen zamanda Büyükşehir Belediyesi ile toplantılar yapacağız. Umuyorum ki Yeni Büyükşehir Yasasından doğan sıkıntılar zaman içerisinde zaman içerisinde ortadan kalkacaktır. 
Burada eski Belediye personeli olarak sorumlu olan arkadaşlarımız çalışmalarına aynı şekilde devam edecekler. Ben buradaki memur ve işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Onlar görevlerinin başındalar. Sonuna kadar çalışmaya devam edecekler. 
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı